top of page
Ferma pentru creșterea vacilor de carne este amplasată lângă grajdul cunoscut ca Ferma 8, în vecinătatea localității Teremia Mică. Grajdurile numără în prezent 1.200 capete, dintre care 10 tauri pentru genetică, și 600 vaci gestante.  
 
Vițeii care au ajuns la greutatea de 250-300 kg,  sunt de obicei exportați în Italia pentru finalizarea îngrășării la Immobiliare Dante Società Agricola Spa, o altă societate a grupului din provincia Ferrara. În acest fel, putem crea un lanț închis, de la nașterea vițeilor până la abator, complet detectabil în ceea ce privește originea animalelor și calitatea hranei folosite, cu garanția maximă a produsului final.  
 
Grajdurile din Gai (Valcani) dedicate creșterii vacilor numără în prezent 100 capete.   Rasa de vaci Limousine garantează o carne de calitate ridicată, scăzută în grăsime, datorită hranei (care constă în principal din furaje și produse derivate ale societății) care este controlată corespunzător de persoanele responsabile și de către medicii veterinari.
Ai nevoie de mai multe informații? 

Contactează-ne prin telefon, fax, e-mail sau prin rețelele noastre de socializare.

bottom of page