POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A SOCIETATII EMILIANA WEST ROM S.R.L.

 

Aceasta politica de confidentialitate va informeaza cu privire la informatiile pe care le colectam de la dvs. atunci cand utilizati site-ul nostru web. In colectarea acestor informatii, noi actionam in calitate de operator de date si, prin lege, suntem obligati sa va furnizam informatii despre noi, despre motivul si modul in care folosim datele dvs. si despre drepturile pe care le aveti asupra datelor dvs.

 

Scopul acestui document este de a descrie cum colectam, utilizam si tratam datele dumneavoastra in momentul utilizarii site-ului, precum si drepturile dumneavoastra cu privire la datele dumneavoastra.

 

Va asiguram de faptul ca pentru noi confidentialitatea este valoroasa, angajandu-ne sa respectam caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de dumneavoastra atunci cand utilizati site-ul. Nu suntem interesati de datele dumneavoastra personale in afara celor care sunt necesare pentru atingerea scopurilor propuse. Nu instrainam datele dumneavoastra personale catre agenti de publicitate.

 

Datele cu caracter personal se refera la orice informatie care ne comunica ceva despre dvs. sau pe care o putem corela cu dvs.

 

Cine suntem?

EMILIANA WEST ROM S.R.L., persoana juridica romana, avand sediul in Dudestii Vechi, Ferma nr . 3 Cociohat, Jud. Timis, inmatriculatain Registrul Comertului nr. J35/845/2000, cod unic de inregistrare RO13354239, societate denumitain continuare “Operatorul”, definita ca operator de date personale in acceptiunea Regulamentului European 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor sau GDPR).

Ne puteti contacta prin posta la adresa sediului social de mai sus, prin e-mail la adresa ewr@emilianawestrom.comsau telefonic la +40 256 373 516

Ce sunt datele cu caracter personal?

 

Conform Regulamentului nr.679/2016 “date cu caracter personal“, definite la art.4 alineatul 1, inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila (“persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

 

Prevederi generale

 

Puteti consulta site-ul si fara dezvaluirea identitatii sau furnizarii celei mai mici informatii cu privire la datele dumneavoastra personale.Se pot obtine insa informatii in mod automat, la vizitarea site-ului, serverul de web inregistrand numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet, precum si site-ul web de la care ne vizitati, dar acestea nu pot fi asociate vreunei persoane. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra.

 

Folosind resursele online ale EMILIANA WEST ROM precum crearea de conturi pentru continut personalizat sau abonarea la newsletter, va vom informa cu privire la:

  1. identitatea si datele de contact ale operatorului;

  2. scopurile in care sunt prelucrate datele cu caracter personal, precum si temeiul juridic al prelucrarii;

  3. destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor cu caracter personal;

  4. daca este cazul, intentia operatorului de a transfera date cu caracter personal catre o tara terta sau o organizatie;

  5. perioada pentru care vor fi stocate datele cu caracter personal sau, daca acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili aceasta perioada;

  6. existenta dreptului de a solicita operatorului, in ceea ce priveste datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, accesul la acestea, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii sau a dreptului de a se opune prelucrarii, precum si a dreptului la portabilitatea datelor;

  7. existenta dreptului de a retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia;

  8. dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere;

  9. daca furnizarea de date cu caracter personal reprezinta o obligatie legala sau contractuala sau o obligatie necesara pentru incheierea unui contract, precum si daca persoana vizata este obligata sa furnizeze aceste date cu caracter personal si care sunt eventualele consecinte ale nerespectarii acestei obligatii;

  10. existenta unui proces decizional automatizat incluzand crearea de profiluri de utilizatori.

 

 

Ce date personale colecteaza si prelucreaza Operatorul?

 

Datele cu caracter personal pe care le colectam includ:

a)             Nume si prenume, adresa de e-mail, telefon, compania pentru care lucrati

b)            Alte date pe care le mentionati in formularul de contact

 

 

In momentul accesarii Site-ului, anumite date sunt in mod automat transmise de catre browser-ul dumneavoastra si sunt colectate si stocate de catre noi. Aceste date includ, fara a se limita la:

a.             Adrese IP;

b.             Tipul browser-ului si versiunea sa;

c.             Tipul de aparat utilizat si sistemul de operare;

d.             Data si ora accesarii Site-ului;

 

Sunteti de acord ca datele dumneavoastra pot fi transferate in scopul stocarii catre server-ul administrat de furnizorul de servicii IT sau unul dintre afiliatii si/sau subcontractorii sai, cu conditia ca masurile tehnice, organizationale si personale sa fie mentinute la acelasi nivel.

 

De asemenea, vom colecta si stoca toata corespondenta pe care ne-o transmiteti, precum notificari, intrebari si solicitari.

 

 

 

 

 

Datele sensibile si datele copiilor

 

Nu inregistram date sensibile privind sanatatea dvs., etnia, credintele religioase sau politice. De asemenea, nu oferim servicii sau continut in mod direct destinat copiilor care sa consimtamantul autorizat de titularul răspunderii părintești asupra copilului.

 

Colectarea datelor

 

Operatorul poate colectadatele dumneavoastra prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: soft profesional de urmarire a traficului, aplicatia de gestiune a comunicarii cu abonatii via diferite canale, prin salvarea in baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de catre dumneavoastra, prin crearea contului pe site, prin chestionare online etc.

 

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul expres ca datele personale sa fie folosite de societatea EMILIANA WEST ROM, precum si de partenerii sai comerciali, in conformitate cu scopurile sus mentionate.

 

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, aveti dreptul de a nu le furniza, insa aceasta implica stergerea din sistem a contului dumneavoastra si/sau dezabonarea de la newsletter si imposibilitatea de a primi informatii cu privire la evenimentele si comunicarile Operatorului.

 

Care este scopul colectarii?

Nu folosim datele dvs. personale decat in scopuri legitime de afaceri. Acestea includ:

  • pentru furnizarea informatiilor solicitate si pentru a raspunde corespondentei primite de la dumneavoastra;

  • pentru a va transmite informatii despre noi, promotiile noastre si despre activitatile si evenimentele noastre si ale partenerilor nostri.

  • gestionarea relatiilor cu clientii. Este posibil sa va solicitam un feedback in legatura cu produsele si serviciile noastre si sa il comunicam anumitor membri ai personalului nostru in vederea imbunatatirii ofertei.

  • marketing personalizat: putem sa va trimitem scrisori, e-mailuri sau mesaje text pentru a va oferi un produs sau un serviciu. Puteti sa va dezabonati de la ofertele de acest gen. Aveti dreptul de a nu consimti sau de a va opune la activitatile comerciale sau de marketing direct, inclusiv la crearea profilului in scopul activitatilor de acest tip.

  • pentru indeplinirea obligatiilor legale si responsabilitatilor sociale, conform legilor romane si internationale.

In orice moment doriti va puteti dezabona de la serviciile care transmit continut personalizat , astfel:

  • direct din e-mail-ul de newsletter trimis de Operator;

  • trimitand o solicitare la adresa de email:ewr@emilianawestrom.com;

 

 

Care sunt temeiurile pentru prelucrarea datelor personale?

 

Societatea noastra colecteaza si prelucreaza datele dvs. personale doar cu consimtamantul dvs., atunci cand avem o obligatie legala sau exista un temei legitim, care sa nu afecteze drepturile si libertatile persoanelor vizate.

 

Cum va puteti actualiza datele cu caracter personal?

 

In cazul in care oricare dintre datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat sufera modificari, spre exemplu daca va schimbati prenumele, numele sau adresa de e-mail sau daca doriti sa anulati orice fel de cerere adresata noua sau daca luati cunostinta de faptul ca detinem orice date cu caracter personal incorecte cu privire la dumneavoastra, va rugam sa ne contactati prin e-mail la: ewr@emilianawestrom.com.

Nu vom fi raspunzatori pentru nicio pierdere decurgand din date cu caracter personal incorecte, neautentice, insuficiente sau incomplete pe care ni le furnizati.

Sunt datele dvs. sigure la Operator?

 

Societatea noastra trateaza securitatea datelor dvs. foarte serios, prin adoptarea si revizuirea periodica a masurilor de securitate, tehnice si organizatorice, menite sa protejeze datele impotriva accesului neautorizat, modificarii, dezvaluirii sau distrugerii neautorizate. Accesul la date este permis doar persoanelor autorizate, care si-au insusit in prealabil obligatiile de confidentialitate.

 

Catre cine poate transfera Operatorul datele?

Datele dumneavoastra vor fi accesate de catre salariatii societatii, din cadrul departamentelor de marketing, de catre contractorii si partenerii operatorului, numai in scopurile mai sus mentionate. Aceste persoane sunt obligate sa pastreze confidentialitatea acestor date, fiind instruite cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

Furnizori de servicii/partenerii societatii

In cazul in care folosim alti furnizori de servicii, nu comunicam decat datele cu caracter personal care sunt necesare pentru realizarea unei anumite sarcini. Furnizorii de servicii ne sprijina cu activitati de tipul:

  • executarea unor anumite servicii si operatiuni;

  • conceperea si intretinerea instrumentelor si aplicatiilor bazate pe servicii web;

  • activitati sau evenimente de marketing si gestionarea comunicarii cu clientii;

  • intocmirea rapoartelor si statisticilor, tiparirea materialelor si conceperea produselor.

  • plasarea de reclame in cadrul aplicatiilor, site-urilor web si retelelor sociale.

 

Datele dvs. cu caracter personal pot fi transmise la cerere, autoritatilor in drept, in conformitate cu prevederile legale aplicabile.        

 

Google Analytics

Site-ul poate folosi cookie-uri Google Analytics pentru a colecta informatii despre modul in care vizitatorii utilizeaza acest site si pentru a detecta posibile probleme de navigare. Google Analytics stocheaza informatii despre paginile vizitate, durata de navigare pe site, modalitatea prin care a fost accesat site-ul precum si sectiunile accesate din cadrul paginilor. Nu sunt stocate informatii personale, prin urmare, aceste informatii nu pot fi folosite pentru identificarea utilizatorului.

Site-ul poate folosi Google Analytics pentru a putea urmari daca site-ul intruneste cerintele utilizatorilor si pentru a prioritiza imbunatatirea proceselor derulate.Google ofera mai multe informatii despre cookie-uri in pagina de politica a confidentialitatii si politica cookie-urilor. De asemenea, Google, pune la dispozitie un “add-on” ce ofera posibilitatea renuntarii la Google Analytics indiferent de paginile accesate.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii cu privire la modul in care Google foloseste si colecteaza aceste date, accesati link-ul privacy policy (https://support.google.com/analytics/answer/6366371?hl=en) si link-ul https://support.google.com/analytics/answer/3379636 cu privire la relatia operator - imputernicit.

 

Cat timp pastreaza Operatorul datele personale colectate?

 

Datele dumneavoastra vor fi stocate pentru intreaga perioada de existenta a contului si/sau a abonamentului la newsletter. Datele din CV-urile trimise prin intermediul formularelor special  pot fi pastrate pentru o perioada de 2 ani, daca nu ati incheiat un contract de munca cu societatea. Aveti insa dreptul sa solicitati informatii, sa solicitati stergerea, modificarea si restrictionarea prelucrarii acestora  anterior acestui termen. Societatea va sterge datele dumneavoastra aferente fie contului dumneavoastra, fie abonamentului la newsletter de indata ce decideti dezactivarea contului sau, dupa caz, dezabonarea de la newsletter. Totusi, este posibil ca stergerea datelor sa nu fie concomitenta cu stergerea contului dumneavoastra si/sau dezabonarea de la newsletter. De asemenea, ne rezervam dreptul de a retine datele, in situatia in care sunt necesare in vederea indeplinirii obligatiilor noastre legale, solutionarii litigiilor, etc.

 

In cazul stergerii datelor personale, la cerere sau in situatia stergerilor periodice, Operatorul va anunta tertii carora le-a furnizat datele.

 

Care sunt drepturile Dvs.?

 

Respectam drepturile dvs.in calitate de client pentru a stabili cum sunt utilizate informatiile dvs. personale. Aceste drepturi includ:

 

Dreptul de a accesa informatiile

 

Aveti dreptul de a solicita un raport al datelor dvs. cu caracter personal pe care le prelucram.

 

Dreptul la rectificare

 

Daca datele dvs.personale sunt incorecte, aveti dreptul sa ne cereti sa le rectificam. In cazul in care comunicam tertilor date corectate ulterior, vom informa si tertii respectivi in acest sens.

 

Dreptul de a va opune prelucrarii datelor

Puteti sa va opuneti folosirii datelor dvs. personale de catre societatea EMILIANA WEST ROM in interesele legitime. Puteti sa va exercitati acest drept online sau telefonic. Vom lua in considerare opozitia dvs.si daca prelucrarea informatiilor dvs. are vreun impact nejustificat asupra dvs. care impune incetarea prelucrarii datelor respective.

De asemenea, puteti sa va opuneti primirii de mesaje comerciale personalizate din partea noastra. In cazul in care deveniti abonat si va razganditi ulterior, puteti opta sa nu mai primiti mesaje, folosind linkul „dezabonare” din subsolul fiecarui e-mail comercial.

 

Dreptul la restrictionarea prelucrarii

 

Aveti dreptul de a ne solicita sa restrictionam utilizarea datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care considerati ca informatiile sunt inexacte.

 

Dreptul la portabilitatea datelor

 

Aveti dreptul sa ne solicitati sa transferam datele dvs. cu caracter personal direct dvs. sau unei alte companii. Aceasta se aplica in cazul datelor cu caracter personal pe care le prelucram cu consimtamantul dvs. In cazul in care acest lucru este posibil din punct de vedere tehnic, vom transfera datele dvs. cu caracter personal.

 

Dreptul la stergere

 

Puteti sa ne solicitati stergerea datelor dvs. cu caracter personal daca:

  • datele nu mai sunt necesare in scopul pentru care au fost colectate sau prelucrate,

  • va retrageti consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea

  • societateaEMILIANA WEST ROM prelucreaza datele dvs. cu caracter personal in mod ilegal, sau

  • o reglementare a Uniunii Europene sau a Romaniei impune stergerea datelor dvs. cu caracter personal de catre societatea EMILIANA WEST ROM.

 

Dreptul la reclamatii

 

In cazul in care nu sunteti multumit de modul in care am raspuns solicitarilor dvs., aveti dreptul sa faceti o reclamatie. Daca sunteti in continuare nemultumit de raspunsul nostru la reclamatia pe care ne-ati inaintat-o, puteti sa o trimiteti mai departe catre Responsabilul cu protectia datelor din cadrul societatii EMILIANA WEST ROM. De asemenea, puteti contacta autoritatea pentru protectia datelor din Romania.

 

Exercitarea drepturilor dvs.

 

Daca doriti sa va exercitati drepturile sau sa faceti o reclamatie, va rugam sa ne contactati trimitand un e-mail la adresa de e-mailewr@emilianawestrom.com, telefonandu-ne la numarul de telefon: +40 256 373 516 sau completand formularul de la sectiunea “Contact”.

 

Intentionam sa raspundem la cererea dvs. in cel mai scurt timp posibil. In unele cazuri, timpul de raspuns poate fi de pana la o luna. Daca avem nevoie de un timp mai indelungat pentru a va solutiona cererea, va vom informa cat timp suplimentar este necesar si va vom oferi motivele intarzierii.

 

In anumite cazuri, putem respinge cererea dvs. Daca este permis prin lege, va vom informa in timp util de ce am respins cererea.

 

De asemenea, aveti dreptul de a inainta o plangere catre Autoritatea de Supraveghere a Protectiei Datelor din Romania, in cazul in care considerati ca prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal incalca legile aplicabile.

Institutia careia va puteti adresa pentru a depune o plangere este:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30

Sector 1, cod postal 010336

Bucuresti, Romania

www.dataprotection.ro

anspdcp@dataprotection.ro

+40.318.059.211, +40.318.059.212

 

 

Actualizari la aceasta politica de confidentialitate

 

Cea mai recenta actualizare a acestei Politici de confidentialitate a fost realizatain luna Iunie 2019.Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politicade confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa in aplicatie versiunea modificata a Politicii de confidentialitate si/sau o va vom pune la dispozitie in alt mod.